نظام صنفی کشاورزی شهرستان شیراز

جدول مشاغل نظام صنفی کشاورزی

 

تا پایان مرداد ماه سال 1393 تعداد 236 شغل بخش کشاورزی  در هفت گروه شامل : تولیدات دامی، شیلات و آبزیان، صنایع تبدیلی و تكمیلی كشاورزی، منابع طبیعی، دامپزشكی، تولیدات گیاهی و خدمات و مكانیزاسیون كشاورزی  كدگذاری و استاندارد سازی شده است.

جدول مشاغل زیربخش تولیدات گیاهی

جدول مشاغل زیربخش منابع طبیعی

جدول مشاغل زیربخش امور دام

جدول مشاغل زیربخش دامپزشكی

جدول مشاغل زیربخش مكانیزاسیون

جدول مشاغل زیربخش صنایع تبدیلی

جدول مشاغل زیربخش  شیلات و آبزیان

سخن روز

 

خواستن داشتن نیست. خواستن تلاش کردن است وتلاش کردن گاهی داشتن است و گاهی تجربه…

 

نحوه عضویت

برای ثبت نام وقتی روی لینکهای ثبت نام در این وبلاگ کلیک کردید وارد صفحه ای میشوید که باید در آنها SignUp یا Join را انتخاب کنید . اگر ایمیل لازم بود آنرا وارد کنید و سپس ایمیل خود را چک کنید

نمایش آب وهوا

اوقات شرعی

بیمه روستائیان و عشایر

 

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر گفت: با برداشتن سقف سنی برای بیمه اجتماعی روستاییان، 3 میلیون نفر به 3/5 میلیون نفر جمعیت مخاطب فعلی افزوده می‌شود.

سیدحمید کلانتری در نشستی خبری افزود: تاکنون کف و سقف سنی برای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر مردان 18 تا 55 سال و برای زنان 18 تا 50 سال بوده که با مصوبه مجلس سقف سنی برداشته شد و روستاییان و عشایر با بیش از 18 سال سن می‌توانند عضو این صندوق شوند.
وی مزایای عضویت در صندوق بیمه اجتماعی بازنشستگی (مستمری دوران سالمندی)، مستمری بازماندگان فوت ناشی از کار و فوت غیر کار، از کار افتادگی کلی که می‌تواند به دنبال حادثه باشد و یا ناشی از کار نباشد عنوان کرد.
به گفته کلانتری عضویت در این صندوق برای روستاییان، کشاورزان (غیرساکن در روستا)، عشایر، رانندگان حمل و نقل بار و مسافر بین شهری ساکن در شهرهای زیر 20 هزار نفر، اعضای نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و نظام دامپزشکی در حال حاضر اختیاری است و تمامی افراد بالای 18 سال می‌توانند عضو این صندوق شوند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اظهار داشت: برای حق بیمه روستاییان، کشاورزان و عشایر کشور 8 سطح درآمدی درنظر گرفته شده که دو برابر حق بیمه‌ای که افراد پرداخت می‌کنند، دولت پرداخت خواهد کرد.
کلانتری ادامه داد: کف درآمدی که روستاییان تعیین می‌کنند 200 هزار تومان است که حق بیمه سالانه آن 120هزار تومان می‌شود و دو برابر این میزان را دولت به عنوان بیمه اجتماعی روستاییان به صندوق پرداخت خواهد کرد.
وی توضیح داد: هر ساله درآمد روستاییان به شکل پلکانی افزایش می‌یابد و در نهایت میانگین دو سال آخر برای دستمزد بازنشستگی در نظر گرفته می‌شود.
کلانتری در خصوص نحوه عضویت در این صندوق گفت: کشاورزان، روستاییان و عشایر می‌توانند برای عضویت در صندوق به یکی از 3500 کارگزاری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در سراسر کشور مراجعه کنند.
به گفته وی کارگزاری‌ها دارای کد مشخصی هستند که بیمه‌گزار می‌تواند با مراجعه به سایت صندوق و یا در تماسی با دفتر نمایندگی استانی، نزدیک‌ترین کارگزاری به محل سکونت خود را برای انجام امور بیمه‌ای انتخاب کند.
وی ادامه داد: کارگزاری‌ها به طور عام دهیاری‌ها، تعاونی‌های عشایر، تعاونی‌های دهیاری و تعاونی‌های تولید روستایی هستند.
وی اظهار داشت: هم‌اکنون از 34 درصد جمعیت روستایی و کشاورزان بیش از 18 سال کشور فقط 15 درصد بیمه هستند و با برداشتن سقف سنی، 6/6میلیون نفر واجد شرایط بیمه اجتماعی می‌شوند که تاکنون 1/1 میلیون نفر بیمه شده‌اند.



ارسال نظر
نام
آدرس ایمیل
دیدگاه :

 

 

ثبت نام الکترونیکی اعضاء

ثبت نام اعضای  حقوقی

ثبت نام اعضای حقیقی

عضویت در خبرنامه

لینک های مرتبط

توصیه های هواشناسی کشاورزی

کمینه دمای هوا طی 24ساعت آینده 1تا3درجه افزایش خواهد خواهد داشت. در روز سه شنبه مه صبحگاهی در اکثرنقاط استان وادامه بارشهای برف وباران بخصوص در نواحی غربی شمال شرقی دور از انتظار نیست.